Kincseim

Van két imádnivaló kisfiam, egy csodálatos férjem... teljes az életem. Mi kell még? :) Lilypie második Születésnap tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

Krónika

2011.02.06. 03:14 - Juccanya

Kezdeném ott, hogy utálom már a telet, de tényleg. Tavaszt akarok, és napsütést, madárcsicsergést, és hogy ne kelljen overállal, kabáttal, sapkával, kesztyűvel és sálakkal küzdenem naponta többször. Elég volt, viszlát tél, helló tavasz!

Ma már olyan szép napsütés volt, ami visszaadta a jóidőbe vetett hitemet, sétáltam is egy jót a fiúkkal. :)

A héten Bencének kényszerpihenő volt, ugyanis bekapott egy jóféle hörgőgyulladást. Jelentem, már teljesen jól van, de keddig még marad, akkor megyünk kontrollra.

Persze sokat tanulunk, merthogy pótolni kell, nem szeretném ha lemaradna bármiről is. Közben pedig készülünk egy nyelvész versenyre, amire a tanító néni próbaképpen benevezte Bencét... hát, én nem mondom, hogy könnyű, ámde nehéz. De majd meglátjuk, próbatételnek nem rossz, tétje pedig nincs.

Ádám baba úgy beindult, hogy nagy feladat és kihívás lett őt féken tartani, és szabályozni. Jön-megy, csúszik-mászik, követ minket mindenhova. (Igen, újra beköszöntött életembe a társas wc-zés felemelő fogalma.) Stabilan áll, próbálkozik a kanapé mentén lépegetni, de a lépései még bátortalanok. Viszont feláll mindenhol, képes a fűszálba is kapaszkodni (meg a jukkafába). Folyamatosan halandzsázik, be nem áll a szája (kitől örökölte???), a legújabb hóbortja pedig a mutogatás. Olyan lendülettel és olyan határozottan tud rámutatni emberekre, hogy azonnal bevallasz mindent, hogy Te követted el. :) Ma pl. határozottan állította, hogy Bence azonos a kispárnával. Akárhányszor megkérdeztük tőle, hogy hol van Bence? Vigyorgott és rámutatott a Bence ágyán lévő kispárnára. :)) Egyébként imádják egymást, földöntúli boldogság őket nézni, ahogy játszanak, Ádám kuncog-vigyorog-rötyög Bence minden megmozdulására, akinek pedig ez olaj a tűzre, és még többet bohóckodnak. Imádom Őket! :)

Aztán volt itt nemrégiben földrengés, ami mellett egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül. Konkrétan majd összeszartuk magunkat, a panel azért igen csak be tud rengeni, ráadásul ez tényleg nem elhanyagolható erősségű volt. Az epicentrum Oroszlány meg itt van a szomszédban, szóval ha Pesten érezhető volt, akkor el lehet képzelni, hogy itt milyen volt... Én a kádban ültem éppen, balzsam a hajamon, relax... amikor is megmozdult alattam a kád. Kellett pár másodperc, mire felfogtam mi is történik, de ekkor már az uram is kiabált a szobából, hogy a tévé majdnem leesett, és földrengés van, így fejezzem már be a fürdést. Kipattantam, felöltöztettük a gyerekeket lóhalálában és lementünk a ház elé. Aznap nem is aludtunk itthon, hat lóval nem tudtak volna visszahúzni a harmadikra. Elmentünk apósomhoz, családi házból mégiscsak hamarabb kipenderülök a gyerekekkel. A zabszem azóta sem fér a popómba, hiába mondják, hogy ilyen erősségű csak 20-25 évente van, engem ugyan nem nyugtattak meg. Földbe kell építkezni, ez az új tervem! :)

Közben pedig lélekben már készülünk az első szülinapra... az idő rohan, én pedig alig érem utol.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csemetek.blog.hu/api/trackback/id/tr812641390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerimama 2011.02.06. 16:25:37

Hát akkor képzel mi a 10.en mit éreztünk. Onnan mire ér le az ember? Liftbe be se mernék ekkor szállni?
Félelmetes az biztos az ilyen nem kicsit.
Bence biztos ügyes lesz majd a versenyen,jobbulást neki.
Itt is nagyon szép tavaszi idő van,bár azt mondják szerdáig tart csak...:(
süti beállítások módosítása