Kincseim

Van két imádnivaló kisfiam, egy csodálatos férjem... teljes az életem. Mi kell még? :) Lilypie második Születésnap tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

Megy ez nekünk...

2010.11.01. 20:36 - Juccanya

Ádám babánk egyre okosabb. Úgy veszem észre szociálisan jobban érik mint mozgásilag. Persze úgy sincs elmaradva, de mivel nagy baba, így megfontoltabban vígéckedik. :) 

Tud már simizni, ha mondom neki, hogy adj egy simit apának, akkor megsimogatja. Egyelőre csak a szűk családot tünteti ki ezzel a gesztussal, azaz az apukáját, Bencét és engem. Másik új "tudománya" a kukuccsolás. Utánoz minket, az arca elé emeli a textilpelenkát és elbújik mögé, majd hirtelen mozdulattal lerántja és vigyorog mint a tejbetök, várva a mi "kukuccs" varázsigénket. :) Imádnivaló kis mosolygombóc. :)

Egyébként pedig ráérzett a kúszásra, de egyelőre még csak hátrafelé produkálja eme tudományát. Tolatva viszont egész nagy távolságokat tesz már meg. :)

Íme mai képriportunk, avagy hogyan mossuk fel a padlót Ádám-módra. :)

Itt még a félig-meddig a játszópléden... (a pléd közepéről indult)

Haladok...

Húúú, de messzire kerültem a kiinduló-ponttól! És hogy szétdobáltam a játékaimat! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csemetek.blog.hu/api/trackback/id/tr562414561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerimama 2010.11.03. 15:17:31

Ez a legszebb korszak!:) Nagyott nőtt a kisfiad!
süti beállítások módosítása