Kincseim

Van két imádnivaló kisfiam, egy csodálatos férjem... teljes az életem. Mi kell még? :) Lilypie második Születésnap tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

2. felvonás

2011.01.03. 22:55 - Juccanya

Az úgy kezdődött, hogy gyanútlanul elmentünk reggel a saját gyerekorvosunkhoz, hogy megnézze ő is Ádámot. Eddig sima ügy volt, doktornénink megvizsgálta, majd jött a hideg zuhany, hogy nem hogy nem javult, de kb. úgy néz ki mintha egy hétig semmit nem kapott volna. Hogy finoman fogalmazzak, nem találta el neki a helyes "koktélt" a helyettes doktornéni. Ennek örömére mehettünk mellkas-röntgenre, mert gyanús volt, hogy tüdőgyulladása van. Aztán vissza a dokihoz, mert ma is szurit kapott, és sajnos egész héten azt fog, minden egyes nap... :( Szívem szakad belé, de muszáj végigcsinálni ezt a kúrát.

Szerencsére a röntgenje negatív lett, hogy úgyhogy nem tüdőgyuszi, "csak" egy nagyon csúnya hörgőgyulladás, a nehezen gyógyulós, makacs fajtából.

Ilyen indítás mellett kellőképpen elcseszett napom volt, de aztán este felragyogott a napocska, Ádám babánk elkezdett mászni!!!! Igaziból, négykézlábasan, és előre! Merthogy eddig kizárólag hátrafelé volt hajlandó közlekedni a kis rákocska. :) Egyedül voltam velük, mert az emberem éjszakás, de én úgy örültem, a lépcsőházban szerintem kb. azt lehetett hallani, hogy idióta hülyelány a harmadikról visítva nevet és azt harsogja: Gyere baba, gyere! :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://csemetek.blog.hu/api/trackback/id/tr602558661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása