Kincseim

Van két imádnivaló kisfiam, egy csodálatos férjem... teljes az életem. Mi kell még? :) Lilypie második Születésnap tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

3 hónapos oltás és státuszvizsgálat

2010.05.27. 18:51 - Juccanya

Tegnap voltunk újabb szurin. Helyesbíteném is korábbi önmagamat, ezúttal "csak" egyet kapott. A következő alkalommal, amikor is 4 hónapos lesz, akkor fog újra kettőt kapni, mert akkor jön a prevenar-sorozat újabb darabja.

3 hónaposan a fiatalúr 5910 gramm és 61 cm. Gyönyörűen gyarapszik. Nagyon aktív baba lett, egyfolytában örül a játékainak, pofozgatja a pihenőszékére felerősített játékokat, jár keze-lába, dobbant a sarkával nagyokat örömében, és majd felrepül, úgy mozog. :) Nagyon sokat nevet, mosolyog, igazi kis boldog baba. :)

Az éjszakáink változatlanok, sokszor ébred még, de egyszer-kétszer  már előfordult, hogy 4 óránál is többet aludt egyszerre, ez nálunk már nagy szó. :)

Szerdától fogunk babamasszázsra járni, és gondolkodok a ringatón is. Sokat sétálunk, főleg, hogy végre igazi szép tavaszi idő van, igaz minden napra becsúszik egy-egy kiadós zápor, de legalább már ki lehet mozdulni a lakásból. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csemetek.blog.hu/api/trackback/id/tr982036210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása