Kincseim

Van két imádnivaló kisfiam, egy csodálatos férjem... teljes az életem. Mi kell még? :) Lilypie második Születésnap tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

4 hónaposan az élet

2010.06.25. 12:37 - Juccanya

Ádám babánk szerdán volt 4 hónapos. Ilyen öregen 6480 gramm és 64 cm. :)

Rengeteget gagyog babanyelven, imádjuk, ahogyan magyaráz. :) Közben persze meg sem áll, jár keze-lába, szinte majd' elrepül.

Bence itthon van, nyári szünet lévén, egész nap tutujgatja a kistesóját, nagyon szereti, és olyan jó nézni őket így együtt. A kis csipet is kitünteti figyelmével a nagytesót, mindig tartogat a számára egy-két extra mosolyt. :) 

Kedden végre beszerelték a klímánkat, bár most éppen nincs rá szükség, de ha újra jön a kánikula, már nem fogunk itt aszalódni a harmadikon. :) 

Tegnap pedig a Szerelmem szülinapját ünnepeltük, krisztusi korba lépett a drágám.

Sütöttem egy Feketeerdő-tortát, mert az a kedvence. Nagyon izgultam, mert ilyet még soha nem csináltam, de mindenképp szerettem volna a kedvencével meglepni. Nagyon jól sikerült, a tortalapok is, a töltelék is, és minden. Cukrásznak azért még nem állok, de örült neki Tibi, ízlett is mindenkinek, és ez a lényeg. :)

Holnap pedig megint barátkozós napunk lesz, a program eredetileg a komáromi WF strand lett volna, de úgy látom az idő nem kedvez ennek, úgyhogy valószínűleg módosul a tatai Víz-zene-virág fesztiválra. :)

A végére pedig egy-két friss kép.

Ez a nővéreméknél készült:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unokaöcsém, Isti ballagásán:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ujjacskáim nagyon finomak! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez pedig már itthon:

A bejegyzés trackback címe:

https://csemetek.blog.hu/api/trackback/id/tr342109175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocakbebi 2010.06.28. 20:26:57

Szia Judit!
Nagyon szépek, csinosak vagytok! Jó nyaralást nektek!:)pusz
süti beállítások módosítása