Kincseim

Van két imádnivaló kisfiam, egy csodálatos férjem... teljes az életem. Mi kell még? :) Lilypie második Születésnap tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

Mostanság

2010.07.12. 21:45 - Juccanya

A nyaralós és a keresztelős bejegyzés után pedig írok egy kicsit a mostani napjainkról. Élvezzük a nyarat, eddig szinte alig voltak olyan napjaink, amikor egész nap itthon voltunk, mindig kitalálunk valamit. A délelőttjeink általában itthon telnek, főzés, házimunka stb., délután pedig csavargunk valamerre, ha nincs épp semmi program, akkor sétálunk egyet családilag.

Ádám szépen fejlődik, ma mértük, 7010 gramm és 66 cm. Ma sikerült először a hasáról a hátára visszafordulni, de azt hiszem ez még csak merő véletlen volt, nem előzte meg hosszas próbálkozás, csak úgy hirtelen, egy szempillantás alatt történt. :)

Bence élvezi a szünetet, a keresztelőn újra együtt lehetett a barátaival, nagyon jól eljátszottak az udvarban. Hiába, a kertes háznak nincs párja! :) Minden nap olvasunk néhány oldalt, mert két kötelező olvasmányt is kaptak a nyárra, mindkettőre egy-egy hónapot szánok. Júniusban még nem olvastattam, kicsit hadd pihenjen, bár ez sem túl megerőltető, mert 3-4 oldalt olvas el egy nap. Így júl. végére végzünk a Már iskolás vagyok-kal, augusztusra pedig marad a Miaú. Továbbra is nagyon sokat rajzol, általában az épp aktuális élményeit, most éppen nyaralós rajzokat készít, és persze sok-sok Ádám babásat. Kettejük között nagy a "szerelem", Bence rajong Ádámért, és Ádám szeme is másképp csillog, amikor a bátyus beszélget hozzá és játszik vele. Remélem nagyon jó tesók lesznek, Bence már most is az, Ádám meg egyelőre csak adja magát hozzá. :)))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csemetek.blog.hu/api/trackback/id/tr472147529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása