Kincseim

Van két imádnivaló kisfiam, egy csodálatos férjem... teljes az életem. Mi kell még? :) Lilypie második Születésnap tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

Fogzás

2010.09.29. 11:27 - Juccanya

Úgy állunk, hogy fogzunk ezerrel. A bal alsó metszőnek már nem kell sok, hogy áttörjön. A kis recék már láthatóak, de még mindig nem törte át az ínyt, nagy bánatunkra, mert nagyon feszíti neki, emiatt elég nyűgös a lelkem. Éjszaka is van, hogy úgy felvisít, mint a vett malac. Én meg majd kiugrok az ágyból, hirtelen a cicimet is alig találom.:) Még szerencse, hogy a kisbabám kiválóan tájékozódik a sötétben, ha ciciről van szó. :)

Aztán ha megleszünk az alsó kettővel, utána sem lesz sok nyugalmunk, mert már be van duzzadva a felső kettő is. Hurrá. :) Dehát végülis 7 hónapos elmúlt, igazán nem reklamálhatok, ki kell bújniuk valamikor.

A bejegyzés trackback címe:

https://csemetek.blog.hu/api/trackback/id/tr262331860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása