Kincseim

Van két imádnivaló kisfiam, egy csodálatos férjem... teljes az életem. Mi kell még? :) Lilypie második Születésnap tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

A fogtündér

2010.10.07. 11:28 - Juccanya

Megéri a pénzét az én nagyfiam. :) Szokás nálunk, hogy ha kiesik egy foga, azt beteszi a párnája alá, és reggelre, annak rendje és módja szerint hoz valami apró ajándékot a fogtündér (gyanakodva, de hiszi még a mesét...). Így volt ez kedd éjszaka is.

Tegnap este látom ám, hogy nagyon dolgozik, temperát szed elő stb. Hát a kis rafinált befestett egy papírzsepit piros temperával, mintha véres lenne, és belecsomagolt egy szem tic-tac cukorkát fog gyanánt... Aztán jött át fülig érő szájjal, hogy ő most jól megtréfálja a fogtündért, és már előre izgul, hogy a fogtündér "beveszi-e" a cselt? Persze nem vette be... de azért nem egy elveszett gyerek az én Bencém sem. :)))

Egyébként meg nagyon ügyes, hozott egy újabb matek felmérős 5-öst. SzuperBeni. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csemetek.blog.hu/api/trackback/id/tr432352747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása