Kincseim

Van két imádnivaló kisfiam, egy csodálatos férjem... teljes az életem. Mi kell még? :) Lilypie második Születésnap tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

Az éjszakák

2010.03.17. 11:41 - Juccanya

Azok borzasztóak. Nem tudom miért, de a mi legkisebb gyöngyszemünk nappal mint egy angyal alszik a két szoptatás között, ha mégsem alszik, akkor nézelődik, vagy ha esetleg sírásra is görbül a szája, akkor nagyon könnyen megvígasztalódik.

Nem így megy ez az éj leple alatt. Eddig tuti módszer volt a cici, az bármilyen búját képes volt feledtetni, de az elmúlt éjszaka már ez sem volt elég. Sem az éjjeli séta-túra a lakásban, sem a pocak-simi, sem a karba vett ringatás nem elég hatásos. Alighanem hasfájós lehet, bár ez sem mindig egyértelmű, mert van amikor úgy sír, hogy lila a feje és felhúzza a lábait, feszeng, na ilyenkor biztos vagyok benne, hogy a pocakfájás a ludas. De van, amikor csak úgy szimplán sír, mert az tök jó. Én meg persze kénytelen vagyok felvenni, járkálni, könyörületért rimánkodni, hogy Bence ne ébredjen fel. Mert hiába alszanak külön szobában, aki hallott már csecsemőt úgy istenigazán sírni, azt tudja, hogy egy ajtó az nem éppen hangszigetel. :) 

Szopival szerencsére minden rendben, úgyhogy biztos nem készül éhen halni a drágám.

Hát, ezért vagyunk mi mostanában zombik. :)

A figyelő (nyuszi)szemek:

A bejegyzés trackback címe:

https://csemetek.blog.hu/api/trackback/id/tr651846609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nomurka 2010.03.18. 11:17:07

Szia!
Képzeld, tegnap találkoztam a férjeddel, és leszólítottam:) Lehet, hogy mondta. És mikor megdícsértem a kisfiatokat, rögtön mondta, hogy nem hagy benneteket aludni:) De nagyon helyes a kiskölyök:)

Juccanya 2010.03.18. 18:04:22

Szia! Mesélte. :) Hát igen, küzdünk a pocakfájással, vettünk most Gripe Watert, ezt elég sokan dícsérik, akik hasonló cipőben jártak/járnak. Az Infacolt is dícsérték mondjuk sokan, de az nekünk nem vált be.
Én meg jómúltkor a Te uradat láttam, épp csapoltak tőlem vért a laborban, ő meg ott állt lesben, hogy elvihesse. :) Csak én kevésbé voltam bátor, és nem szólítottam le.... na majd legközelebb! :)

Nomurka 2010.03.23. 14:49:47

@Juccanya: azt üzente az én féjrem, hogy nyugodtan szólíts le máskor:)
süti beállítások módosítása