Kincseim

Van két imádnivaló kisfiam, egy csodálatos férjem... teljes az életem. Mi kell még? :) Lilypie második Születésnap tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

1 hónapos

2010.03.26. 11:49 - Juccanya

Igaz kicsit megcsúszva, mert 3 napja, azaz kedden volt 1 hónapos a mi kis gyöngyszemünk.

Egy hónaposan 3.790 gramm, ami a legalacsonyabb súlyától számítva, amivel hazajöttünk a kórházból (2.990 g) kereken 800 gramm gyarapodást jelent, ami több mint szuper. :) Szépen szopizik, igény szerint kapja a cicit, és hát mit mondjak elég nagyok az igényei. :)Nem mennyiségben, mert bár már nem mérem, de érzem/látom, hogy nem szív egyszerre sokat. Neki inkább a közelség, a cicizés szertartása a fontos, de az napi százszor. :) 

A hosszát elég nehéz megmérni, de nőtt biztosan, most kb. 54 cm lehet, ez 2 cm növekedést jelent.

A héten zömében én hozom-viszem Bencét, de egész jól elboldogulunk, bár nem tagadom elég nagy macera a reggel, hogy úgy végezzek a reggeli szopival, hogy időben elkészüljünk. Általában 5.45-kor kelek, Ádám cicire pattan, kb. fél 7-ig, és utána kelek ki az ágyból sürögni-forogni, Bencét készíteni, reggelit adni, tízórait csomagolni, nyüstölni, hogy egyen, mosson fogat, öltözzön stb. Aztán miután mindenki felöltözött - ki segítséggel, ki anélkül - elindulunk kb. 7.20-kor a suliba. Lent kivesszük a garázsból a babakocsit, majd odaérünk 5 perc alatt, aztán mi jövünk is vissza. Sok-sok macera pár percért. :) Dehát ez ilyen. Kezdünk belejönni, szép lassan kialakul ennek a rutinja is.

Ma a barátnőmnél (aki egyben kolleganőm is) voltunk délelőtt, aki nemsokára szülni fog, már nagyon izgulok érte. :) Nemrég költöztek új lakásba (szerencsére maradtak itt a közelünkben), most voltam azóta először náluk.

Mára még a konyha takarítását terveztem, aztán nemsokára mehetünk is Bencéért. Nem lesz itthon hétvégén, megy apázni. Bár lehet, hogy holnap délutánra visszakérem, mert megyünk a barátainkhoz (akik majd a keresztszülők is lesznek), és Bence is nagyon szeret ott lenni, mert a két kisgyerekükkel jókat játszanak mindig. Majd megbeszélem az apjával mit szólna hozzá, szerintem nem lesz ellenvetése. Meg persze Bencét is, hogy van-e kedve. :)

A végére hoztam két képet, az egyik még múlt héten készült, amikor a fent említett barátaink voltak itt nálunk, a gyerekek körberajongták a kisbabát. :)

Ez pedig egy reggeli pillanatkép, amikor összebújtak a gyerekeim, és így bámulták egymást. Olyan édesek! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csemetek.blog.hu/api/trackback/id/tr261870184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerimama 2010.03.26. 14:38:24

Nagyon jók a képek,főleg a második!
Azért nem semmi,hogy milyen gyorsan mennek a hetek,hiszen nemrégen szültél és már 1 hónapos!
süti beállítások módosítása