Kincseim

Van két imádnivaló kisfiam, egy csodálatos férjem... teljes az életem. Mi kell még? :) Lilypie második Születésnap tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

Egy naaagy másodikos mindennapjai :)

2010.11.09. 22:30 - Juccanya

Az én nagyfiam ügyeskedik az iskolában, dícsérik is a tanítónénik az esze és a logikus gondolkodása miatt. Azt mondják olyan jókat tud mondani. Erről egyből eszembe jutott az a "jó mondása", amikor a minap halottak napján azt mondta a temetőben, hogy szeretné, hogy ha minket is majd egy helyre "ültetnének el", mint a többi családot, akik már elhunytak. Kegyelet ide vagy oda, igen nehéz volt megállnom, hogy ne röhögjek... :) Persze aztán megbeszéltük, hogy az ember mégsem egy növény, és hogy nem ültetik, hanem temetik... Felteszem tanítónénik nem az ilyen jó mondásokra gondoltak. :)

Egyébként sok-sok ötöst hoz haza, igaz most egy matek 4-es is befigyelt, de egyrészt emiatt még nem harapok fejet, a négyes jó, másrészt meg amiatt volt ez az egész, mert totál félreértett egy feladatot ahol Sárinak kellett volna több almát osztogatni, és nem Katinak, így hát mivel táblázatos feladat volt, ő pedig következetesen mindig Katinak adta a több almát, így az egész feladat rossz lett.

Hát ez legyen az évtized legnagyobb problémája én azt mondom. Megbeszéltük, hogy legközelebb majd jobban figyel a lánynevekre. Ennek később is hasznát veszi majd. :)

Ja, és el ne felejtsem, továbbjutott egy levelezős nyelvtanversenyen. Pontosan még én sem tudom, hogy ez mit jelent, de nagy dolog, az tuti. :)

Mától járnak úszni közel 1 hónapig, minden nap. Az én fiam sosem volt egy vizicsibe, de az idei nyáron eléggé azzá avanzsálódott. A tengerpart, és a barátoknál zajló végeláthatatlan medence-partik megtették jótékony hatásukat. :) Igaz úszni nem tanult meg, úszógumival nyomta, de nagyon reméljük, hogy a mostani intenzív kurzus meghozza eredményét. Vacsoránál már tervezgette, hogy a következő nyaraláson milyen jókat fog ő úszni a vízben... :)

Ja, és spontán bejelentette, hogy rajzszakkörre szeretne járni, úgyhogy a holnap feladata kideríteni, kinél kell mindehhez bevágódni. :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://csemetek.blog.hu/api/trackback/id/tr22437247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocakbebi 2010.11.16. 14:24:38

Hát ez az "ültetős" szöveg nagyon tetszik! A maga módján csak jót akar a gyerek!:)
A lánynevekkel vigyázni kell majd! Lehet a Kati volt neki szimpatikus, nem?:DDDD
Bia is tegnap kezdte újra az úszást, heti kétszer jár, tíz alkalom, mostmár haladó csoportban. Remélem nyárra jól megtanul. Ez most fizetős tanfolyam, a csoport majd csak tavasztól fog járni.
Gratula a sok ötöshöz és a nyelvtanversenyhez!
puszi

kerimama 2010.11.26. 16:41:34

Remélem jól vagytok. Rég írtál!
Hozzám érdemes benézni,írtam sokat!:)
Puszi
süti beállítások módosítása